Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΕπέλεξε την Μεσογειακή Διατροφή για την Υγεία σου


Η Μεσογειακή Διατροφή αποτελεί ορόσημο της σύγχρονης διαιτολογίας. Με γνώμονα τις ανάγκες του οργανισμού προβάλλει ένα διαιτολόγιο σχεδιασμένο και στηριγμένο στην ποικιλία και ισορροπία των θρεπτικών συστατικών.
Έρευνες των τελευταίων δεκαετιών τονίζουν τον σημαντικό ρόλο που παίζει το μεσογειακό διατροφικό πλάνο τόσο στην πρόληψη, όσο στην αντιμετώπιση και στην πορεία των περισσοτέρων παθήσεων. 
Μία διατροφή που έχει ως απώτερο στόχο την καλή σωματική και ψυχική υγεία του οργανισμού μας.


Με βασικά χαρακτηριστικά την καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, την προτίμηση άπαχων γαλακτοκομικών, ψαριών, οσπρίων, άπαχου κρέατος, ξηρών καρπών και τη χρήση ελαιολάδου πλούσιας πηγής μονοακόρετων λιπαρών. Το Μεσογειακό πλάνο φαντάζει το ιδανικό πλάνο διατροφής για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.

Η Μεσογειακή Διατροφή βάση ερευνών βοηθά στην καλή λειτουργία του καρδιακού μας συστήματος, συμβάλει στην προστασία της γήρανσης του εγκεφάλου, έχει αντικαρκινική δράση λόγω των αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχει το διατροφικό της πλάνο, συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας και στην πρόληψη της κατάθλιψης. 

Αβίαστα, κατανοούμε την σημαντικότητα της Μεσογειακής Διατροφής και την αναγκαιότητα στο να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του καθημερινού μας διαιτολογίου.

 Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να την ακολουθήσεις, είτε έχεις σαν στόχο την απώλεια βάρους, είτε την αύξηση ή την διατήρησή του.

Υιοθέτησε το Μεσογειακό πλάνο διατροφής και επωφελήσου σωματικά και ψυχικά.

Κάντο για σένα!

Γιαννιώτη Θ. Πωλίνα
Διαιτολόγος Διατροφολόγος 

 Πρώτη δημοσίευεση στο www.exitnews.gr


0 comments:

Post a Comment